Több mint 15 éve forgalmazunk bútorokat, ily módon az évek során összegyűlt tapasztalataink is segítenek bennünket, hogy a hozzánk forduló érdeklődők számára nemcsak egyszerűen termékeket ajánljunk, hanem segíteni próbálunk abban is, hogy az érdeklődő számára, lakótere, ízlése és anyagi lehetőségei függvényében, lehetőleg a legmegfelelőbb elrendezésben kínáljuk termékeinket.

Bútoraink főleg erdélyi bútorgyárak termékei, de széleskörű ajánlattal tudunk szolgálni az olasz bútorgyárak választékából.

Az általunk forgalmazott főbb termékcsaládok: ebédlő-, háló-, szalon- és dolgozószoba garnitúrák és kiegészítő (kis) bútorok széles választéka.

A bútorok alapanyaga nagy részben a tömörfa, főképpen bükkfa, kisebb mértékben tölgy-, dió-, hárs- és platánfa. Az általunk képviselt bútorgyárak egyes esetekben, különböző szerkezeti megoldásoknál kismértékben használnak faforgácslapot és rétegelt lemezt, amelyeket nemes furnérokkal borítanak. A díszítő elemeket kézi megmunkálással készítik. Felhasznált bevonatok, kárpit anyagok: olasz bőrök, belga-, francia- és egyéb szövetek. Bútoraink lakk, pác és festékanyaga megfelel a legmodernebb elvárásoknak, környezetvédő, tartós alapanyagból készülnek. Nagy hagyománnyal rendelkező asztalos mestereink készítik a jól képzett tervezők által megálmodott praktikus és stílusos bútorcsaládokat.

Termékeink forgalmazásában nagy segítségünkre van a Román Nagykövetség Gazdasági Külkereskedelmi Osztálya, marketing társunk, a román bútorgyárak termék-promotálója.

Tekintse meg széleskörű termék katalógusunkat és kérjen árajánlatot ügyfélszolgálatunktól!